Word Neretvaan!

Elke zaterdag van 16u tot 18u30 kan je muziek horen weerklinken in de Willem Van Laarstraat te Berchem, want dan repeteert het Neretva Ensemble in de Academie muziek – woord.

Ongeacht welke leeftijd, weinig of veel orkestervaring… samen proberen we steeds opnieuw het beste van onszelf te geven en als orkest telkens een hoger niveau te bereiken. Toch staat vooral het plezier om samen te musiceren centraal. De gemoedelijke en warme sfeer onder de leden maakt dat nieuwe muzikanten zich snel thuis zullen voelen. Naast de repetities worden er ook geregeld “after-repetitie” etentjes of andere activiteiten georganiseerd… Kortom, naast het muzikale aspect is het ensemble ook een fijne sociale kring.

De muziek die we spelen is zeer divers. Onze concertprogramma’s bestaan steeds uit een mix van klassieke werken, filmmuziek, musical, lichte muziek, wereldmuziek, … Variatie verzekerd en voor ieder wat wils!

Het Neretva Ensemble heeft zich doorheen de jaren ontwikkeld tot een uniek orkest in Antwerpen en omstreken, waar iedereen de kans krijgt zich te ontplooien of het musiceren te blijven onderhouden. Ben jij ook amateurmuzikant en wil je graag deel uitmaken van ons orkest? Neem dan gerust contact op!