Word Neretvaan!

Elke zaterdag van 16u tot 18u30 kan je muziek horen weerklinken in de Willem Van Laarstraat te Berchem, want dan repeteert het Neretva Ensemble in de Academie muziek – woord.

Jong en oud, weinig of veel orkestervaring… samen proberen we steeds opnieuw het beste van onszelf te geven en als ensemble telkens een hoger niveau te bereiken. Toch staat vooral het plezier om samen te musiceren centraal. De gemoedelijke en warme sfeer onder de leden maakt dat nieuwe muzikanten zich snel thuis en op hun gemak zullen voelen. Naast de repetities worden er ook wel eens spontaan etentjes of andere uitstapjes georganiseerd… Kortom, naast het muzikale aspect is het ensemble ook een fijne sociale kring.

Het Neretva Ensemble is flexibel naar aanwezigheid toe. We begrijpen dat het voor veel mensen allesbehalve evident is om wekelijks aanwezig te zijn. Om toch zoveel mogelijk muzikanten de kans te geven om mee te spelen willen we op dat vlak dus niet al te veeleisend zijn.

Door het gevarieerde repertoire, de grote verscheidenheid onder de muzikanten en de flexibele ingesteldheid heeft het Neretva Ensemble zich gedurende haar reeds 15-jarig bestaan ontwikkeld tot een uniek orkest, waar iedereen de kans krijgt zich te ontplooien of het musiceren te blijven onderhouden. Ben jij ook muzikant en wil je graag deel uitmaken van ons ensemble? Kom dan gerust eens meespelen of vrijblijvend een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom!

Dankzij de samenwerking met de academie Berchem muziek – woord, kunnen leerlingen DKO die verplicht samenspel of instrumentaal ensemble moeten volgen, dit bij ons doen.

Hoe kan je ons contacteren?

Advertenties