Steun ons

Neretva Ensemble is een feitelijke vereniging en ontvangt geen structurele subsidies. Het reilen en zeilen van de organisatie wordt volledig gedragen door een aantal muzikanten van het orkest, op puur vrijwillige basis. De werkingsmiddelen halen we uit inkomsten van onze concerten en occasionele fundraisingsactiviteiten. Toch is het niet gemakkelijk om voldoende middelen te genereren voor onze werking. Daarom een warme oproep aan zij die muzikanten een warm hart toedragen: elke steun is méér dan welkom!

Algemene giften zijn steeds welkom op ons rekeningnummer BE65 0882 5174 4596.

Trooper

Doet u weleens online aankopen? Goed nieuws! Sinds kort is Neretva Ensemble aangesloten bij Trooper
Wat? Via Trooper kan je je vereniging steunen door online te shoppen. Bij elke online aankoop bij één van de meer dan 600 aangesloten webshops gaat er een percentje van uw aankoopbedrag naar de clubkas van de vereniging naar keuze. Aangesloten webshops zijn bijvoorbeeld bol.com, Coolblue, Collect&Go, Takeaway.com, … Ook vakantiesites zoals booking en Center Parcs zijn aangesloten.
Hoe? Trooper gebruiken is echt heel eenvoudig! Als u iets online wil bestellen, gaat u eerst naar Trooper, selecteer Neretva Ensemble als vereniging en daarna de webshop waar u wil shoppen. 
Op die manier doet u gewoon uw online aankopen zoals altijd én geeft u Neretva een financieel steuntje, zonder dat u zelf iets extra betaalt!

Partituren sponsoren

Het uitvoeren van muziek waarop nog auteursrechten gelden, kan een grote investering zijn. Zo bedroeg de totaalkost van de partituren voor het lenteconcert 2020 (dat helaas nooit heeft kunnen plaatsvinden) ongeveer 800 euro! Daarom zijn we op zoek naar sponsors die ons specifiek voor de aankoop van een partituur een duwtje in de rug willen geven.

Concreet: u kiest een muziekstuk uit ons programma dat u nauw aan het hart ligt en waarvan u de partituur (of een deel ervan) wil financieren. Hoeveel u geeft, bepaalt u volledig zelf.

 

Heeft u een ander voorstel? Aarzel niet om ons te contacteren op info@neretva.be of via het contactformulier onderaan de pagina.

In naam van alle Neretvanen bedanken wij u vanuit de grond van ons hart!

Contactformulier