Eindejaarsconcert: Winterdromen

Winterdromen, dat is: glinsterende sneeuwvlokjes, een open haard, feeërieke lichtjes in de straten, een knus dekentje en natuurlijk… kerstmuziek! Onze eindejaarsconcerten dompelen je dit jaar helemaal onder in een kerstsfeer. Muziek uit “The Polar Express” en “The Chronicles of Narnia” wekken winterse sprookjes tot leven, de typische kerstfilms “How the Grinch Stole Christmas” en “E.T.” brengen ons al helemaal in de gezellige familiesfeer. Van een witte kerst droomt iedereen, ook componisten. Van Gustav Holst voeren we “In the Bleak Midwinter” op, en ook “White Christmas” van Anderson staat op het programma. De echte kerstavond roepen we op met “Polonaise” uit de Kerstavondsuite van Rimsky-Korsakov en met “A Christmas Festival” van Anderson. We spelen op zaterdag 7 en zondag 8 december. Al helemaal in kerststemming? Rep je naar onze ticketpagina!

De inkomsten van het concert op zondag gaan naar Chiro Libertus en J@M in Mechelen. Zij zijn een enthousiaste Chiro van Mechelen, maar zoals ze zelf uitleggen: ze hebben een probleem… ze hebben dringend nieuwe lokalen nodig, en daarvoor zijn ze nog op zoek naar centjes. Ontdek in dit filmpje alles over de bouw van de nieuwe lokalen. Wil je helpen maar kan je het concert niet bijwonen? Er zijn steuntickets beschikbaar aan €10, of ontdek hier hoe jij nog kan helpen.affiche-winterdromen

Data
Za 7/12, 20u, Jezuïetenkerk Lier (Gasthuisvest 52)

Zo 8/12, 14u30,  Sint-Pieters-en-Pauluskerk, Mechelen (Veemarkt) (UITVERKOCHT)

Tickets
Za €13, Zo €15 (Zo: Benefietconcert voor het bouwen van lokalen voor Chiro Libertus en J@M. Steunkaart voor zondag: €10)
Koop je tickets via onze online ticketpagina of bel het nummer 0485 54 41 37.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s